SOLUCIÓ LLOGUER VACACIONAL

Solució Cloud específica per al control de lloguer de vacances d’edificis Build to Rent, Co-Living, Senior Living, Residències, Hotels, i qualsevol edifici on es necessiti optimitzar costos a través d’una plataforma de control d’instal·lacions. Oferim rendibilitat i eficiència per als propietaris i valor afegit pels seus llogaters.

Tot això mitjançant eines com el diagnòstic i la gestió d’incidències, reducció de costos mitjançant plataformes cloud centralitzades, monitorització d’alarmes, control d’accessos de manera remota i molt més…

Alquiler vacacional

Per a l’inversor

Mantingues els teus immobles sempre sota control

Oferim solucions pràctiques i efectives per reduir temps i costos en la gestió dels edificis, atorgant alhora una diferenciació a través dels nostres productes.

Gestió d’incidències

Identificació en temps real de les incidències produïdes (climatització, electricitat, fontaneria…).

Control i permisos d’accés

Gestió de manera remota de lobertura i els permisos dentrada, fins i tot desactivant automàticament el funcionament en acabar el període de lloguer.

Tarificació de consums

Informació detallada i actualitzada per a la tarifació dels consums elèctrics, aigua o calefacció. A més, amb una comparativa respecte a períodes anteriors i avisos personalitzats a l’inquilí en cas de superar límits establerts.

Mesurament de decibels

Recepció d’avisos en cas d’excés de decibels als habitatges per a la gestió de reclamacions i millora de la qualitat de vida a la comunitat.

Gestió de subministraments i instal·lacions

Activació de subministraments (aigua, electricitat, gas) i control de les instal·lacions de tots els habitatges mitjançant una única plataforma cloud. Tot centralitzat i amb una interfície còmoda, robusta i personalitzable.

domotica
knx
domotica

La tecnologia més completa per a la millor gestió de l’edifici

Tant propietaris com llogaters poden accedir a aquests serveis mitjançant ONNA. És una app per a smartphone o Tablet, d’interfície senzilla i intuïtiva, des de la qual es controlen les instal·lacions de cada habitatge.
A més, compta amb un servei Cloud per recollir de manera centralitzada tots aquests serveis, de manera que el mantenidor pugui estalviar costos, rendibilitzar-ne la inversió i donar més valor als seus immobles.

Posem a la vostra disposició solucions flexibles i personalitzades en funció del nivell requerit i les característiques del projecte.
Sempre des d´un punt de vista pràctic i funcional enfocat a les singularitats del mercat LIVING.

domotica