CONTROL D’ACCESSOS

Benvingut al món dels panys intel·ligents i el control d’accessos d’última generació. A la nostra web, oferim solucions avançades per a la seguretat de la seva llar i negoci.

Els nostres panys intel·ligents es poden controlar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment mitjançant una aplicació mòbil o web. Podeu bloquejar i desbloquejar la porta de forma segura amb només un toc al telèfon intel·ligent. A més, podeu programar claus virtuals per a familiars, amics o convidats i rebre una notificació en temps real cada vegada que algú entra o surt.

Per complementar la seguretat de la vostra llar o negoci, també oferim un sistema de control d’accés. Amb aquest sistema, podeu establir diferents nivells d’accés per als vostres empleats o convidats i rebre un informe detallat de qui va entrar i va sortir en quin moment. A més, podeu personalitzar els horaris d’accés i programar bloquejos i desbloquejos automàtics.

Les nostres solucions de panys intel·ligents i control d’accés estan dissenyades per ser fàcils d’usar i instal·lar. Oferim un suport tècnic professional i una garantia de qualitat per assegurar-nos que la vostra experiència sigui el més satisfactòria possible.

No espereu més i doteu a casa o negoci de la seguretat que necessita. Descobriu totes les opcions que tenim disponibles a la nostra web i feu la vostra elecció amb confiança. Som aquí per ajudar-lo en tot moment!

Contacti’ns!

Easy Lock

Obertura porta Habitatge
Obertura del portal o porta de pas
Avís lluminós i sonor porta oberta
Tancament automàtic programable
Control parental habilitable
Obertura remota