KNXANDORRA

Especialistes en instal·lacions de noves tecnologies.

LA NOSTRA EMPRESA

Benvingut a la nostra empresa d’instal·lacions de noves tecnologies, especialistes en domòtica. Oferim una àmplia varietat de serveis per millorar la seguretat i comoditat de la vostra llar o negoci.

La nostra instal·lació domòtica us permet controlar tots els aspectes de la vostra llar des d’una única aplicació mòbil, com ara encendre i apagar llums, regular la temperatura, i controlar electrodomèstics. A més, les nostres càmeres de vigilància li brinden la tranquil·litat de poder veure el que passa a casa o negoci des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Pel que fa a les xarxes empresarials, oferim solucions de xarxa segures i fiables per assegurar que el seu negoci segueixi funcionant sense interrupcions. A més, els nostres especialistes en xarxes wifi poden ajudar a millorar la connectivitat a casa o negoci perquè pugui gaudir d’una experiència d’internet més ràpida i fiable.

Finalment, el nostre sistema de control d’accés us permet restringir l’accés a la vostra llar o negoci a persones autoritzades, proporcionant una capa addicional de seguretat.

knx

Projectes personalitzats amb diferents nivells de domòtica

wifi hotel

Solucions cloud per a Build to Rent, Senior Living, Residències, Hotels. I molt més.

domotica

Sempre connectat al que importa

Treballem amb les millors marques

CONTACTE

«Gràcies per visitar la nostra pàgina web! Si teniu alguna pregunta o voleu obtenir més informació sobre els nostres serveis, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

El nostre equip de professionals està sempre disposat a ajudar-lo i respondre qualsevol pregunta que tingui. Podeu comunicar-vos amb nosaltres a través del nostre número de telèfon, correu electrònic o mitjançant el formulari de contacte a la nostra pàgina web.

També podeu programar una consulta gratuïta amb els nostres especialistes perquè pugueu obtenir una avaluació personalitzada de les vostres necessitats i rebre una cotització detallada per als nostres serveis.

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres avui mateix. Estem ansiosos de treballar amb vostè i ajudar-lo a millorar la seguretat i comoditat de casa o negoci.»

info@knxandorra.com

knx
Rellena este campo
Rellena este campo
Rellena este campo
loxone